duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport O nouă formulă de start pentru Farul Constanța

O nouă formulă de start pentru Farul Constanța

de Redacția Dotto

Farul Constanța pregătește un nou început în Superliga, cu o echipă reconstruită de Hagi. Alb-albaștrii se confruntă cu multe schimbări în lot și speră să se impună în primul meci contra Unirii Slobozia.

Cu câteva zile înainte de debutul noului sezon al Superligii, Farul Constanța încă își definitivează formula de echipă. Lotul a suferit modificări majore, Hagi fiind nevoit să reconstruiască din nou echipa. Până acum, au fost efectuate patru transferuri: Răzvan Ducan, Mihai Bălașa, Andrei Ciobanu și Gabi Iancu. Aceștia, alături de tinerii împrumutați sezonul trecut, vor încerca să aducă un suflu nou echipei.
Farul s-a despărțit de jucători importanți precum Louis Munteanu, Tudor Băluță și Constantin Budescu, printre alții. În aceste condiții, formula de start va suferi modificări considerabile. La meciul cu Unirea Slobozia, programat vineri, de la ora 18.30, pe teren propriu, echipa va avea absențe notabile: fundașii Ionuț Larie și Mihai Bălașa sunt accidentați, iar Gabi Iancu este în refacere. În plus, transferurile lui Victor Dican și Eduard Radaslavescu nu sunt încă oficializate. În această situație, Hagi ar putea aborda duelul cu o echipă formată din jucătorii disponibili și fără niciunul dintre noii veniți.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult