sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate O plajă de gunoaie în urma festivalului Beach Please. Organizatorul amendat de către garda de mediu

O plajă de gunoaie în urma festivalului Beach Please. Organizatorul amendat de către garda de mediu

de Redacția Dotto

Frumusețea mării și a plajei a fost umbrită de nepăsarea miilor de participanți la festival, iubitori de muzică, mare și plajă la Costinești.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 27 aprilie – 1 mai, la Costinești. Săptămâna trecută, inspectorii Gărzii de Mediu din Constanța au efectuat un control pe amplasamentul unde a avut loc festivalul, constatând starea deplorabilă în care a fost găsită plaja.

După două săptămâni de la încheierea evenimentului muzical, mai exact în data de 12 mai 2023, comisarii au constatat că starea de salubrizare pe sectorul de plajă Obelisc și 10 Steaguri este necorespunzătoare. Garda de Mediu Constanta a sancționat organizatorul festivalului desfășurat în perioada 23.04-30.04.2023 pe plaja din Costinești, cu amenda de 20.000 lei.

Ieri a fost finalizată curățarea plajei și a fost predată către ABADL.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult