miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate O profesoară refuză să încheie mediile elevilor

O profesoară refuză să încheie mediile elevilor

de Redacția Dotto

Scandal fără precedent la Liceul Energetic din Constanța. O profesoară de biologie refuză să încheie mediile elevilor săi din clasele a noua și a zecea.

Ieri, copiii s-au așezat pe holurile liceului și au așteptat ca profesoara să se răzgândească. Aceasta le-ar fi cerut să prezinte mai întâi ce au făcut la proba practică, apoi le-ar fi dat și un test celor cu note de trecere. Chiar și așa, copiii au rămas fără note în catalogul electronic.

Situația a atras atenția părinților, care au venit la liceu și au cerut dreptate pentru copiii lor. Până ieri la ora 16:00, profesoara nu s-a lăsat înduplecată. Potrivit unor surse din rândul părinților, aceasta ar fi fugit din liceu pe la intrarea elevilor.

Părinții au cerut socoteală conducerii liceului Energetic și s-au plâns și la Inspectoratul Școlar Județean. Profesoara în cauză ar fi avut un comportament similar și în trecut, anual primind calificativul „nesatisfăcător”. În urma unor discuții, Inspectoratul Școlar, a aflat care este motivul pentru care profesoara nu încheie mediile la biologie.

Inspectoratul Școlar Județean a mai transmis că profesoara este cercetată disciplinar și ar putea rămâne fără catedră. Aceasta ar trebui să se prezinte astăzi la Consiliul Profesoral, dar ar fi transmis că nu crede că va ajunge. În cazul în care i se va desface contractual de muncă, mediile elevilor vor putea fi încheiate de un alt profesor. Până atunci, niciun alt dascăl nu are acest drept.

Până la redactarea acestei știri, profesoara de biologie a refuzat să prezinte un punct de vedere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult