duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate O vidră, pe plaja de la Eforie Nord. Vezi imaginile!

O vidră, pe plaja de la Eforie Nord. Vezi imaginile!

de Redacția Dotto

O apariție mai puțin obișnuită, astăzi, pe plaja de la Eforie Nord. Printre resturile aduse de furtună, pe nisip și-a făcut simțită prezența și o vidră.

Ușor speriată, dar extrem de curioasă aceasta a stârnit uimirea și bucuria turiștilor aflați la malul mării. Cei mai mulți și-au scos telefoanele mobile pentru a surprinde momentul neobișnuit și au urcat apoi imagini cu vidra pe rețelele de socializare.

Biologii spun că apariția vidrei pe plajă este un eveniment rar. Vidrele sunt cunoscute în general ca animale ce trăiesc în ape dulci, această apariție pe plajă fiind neobișnuită.

PRIN TELEFON, dr. Adrian Bîlbă, doctor în Științe

Chiar dacă momentul a fost cu siguranța unul special pentru cei care au observat vidra pe plajă, experții ne atrag atenția să păstrăm o distanță sigură față de astfel de mamifere și să lăsăm natura să-și urmeze cursul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult