O zi de parcare, cât o noapte de cazare

Prețul unei zile de parcare în stațiunea Mamaia costă cât o noapte de cazare la hotel. În perioada 1 mai-15 septembrie, turiștii vor plăti 96 de lei pe zi numai pentru a-și lăsa mașina în parcare.

Anul acesta însă, turiștii pot achita prin mai multe metode, fie la parcometrele amplasate în zonă, fie prin SMS, fie prin aplicația Constanța Parking.

Tot mai mulți turiști se plâng de sumele mari pe care le plătesc pentru a-și parca mașina în Mamaia. Unii dintre ei au ajuns chiar să aleagă hotelul în funcție de locurile de parcare pe care complexul le pune grauit la dispoziție. Alții, preferă să lase mașina în zone gratuite, chiar dacă asta înseamnă să parcurgă o distanță mare pe jos până la unitatea de cazare.

Cel mai tare îi supără pe turiști faptul că nu pot achita parcarea pentru tot sejurul. Aplicația Constanța Parking permite plata pentru 24 de ore, la un tarif de 96 de lei, iar prin SMS puteți achita pentru maximum trei ore, urmând ca apoi să repetați acțiunea. Trei ore de parcare achitate prin sms costă 2,5 lei, primele 30 de minute fiind gratuite.

Primăria Constanța va încasa taxă pentru parcarea din Mamaia în perioada 1 mai – 15 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…