Obiceiuri

După ce am exagerat cu preparatele în perioada sărbătorilor și am acumulat câteva kilograme în plus, este important să revenim la o alimentație sănătoasă și în sala de sport, ceea ce se întâmplă încă din prima zi lucrătoare a anului.

Specialiștii susțin că este important să ne formăm un stil de viață sănătos pe care să ni-l menținem fără exagerări pe tot parcursul anului.

Principalul obiectiv la început de an, după mesele copioase de Crăciun și Revelion, este cel puțin revenirea la greutatea de dinainte de Sărbători. Războiul cu kilogramele în plus este greu și se câștigă doar cu disciplină, efort și multă ambiție, spun specialiștii, iar rezultatele nu vor veni peste noapte.

Majoritatea persoanelor iau în greutate între 1 și 3 kg în perioada sărbătorilor, mai ales dacă nu fac sport, iar cei care se antrenează și de Sărbători posibil să nu resimtă deloc răsfățul culinar.

Specialiștii spun că dacă suntem atenți la cantități putem mânca toate preparatele care ne plac, fără să acumulăm kilograme nedorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…