Ofertă estivală adaptată pretențiilor copiilor

Hotelierii din Mamaia mizează pe cartea turcilor și bulgarilor, care atrag an de an, în stațiunile lor, sute de mii de familiști și au început să investească masiv în facilități pentru copii. Așa se face că acum, în complexurile din stațiune, turiștii nu găsesc doar mai multe piscine și locuri de joacă, ci și personal specializat în lucrul cu copiii, care are grijă de cei mici atunci când părinții se relaxează la piscină sau la SPA.

Child friendly, un concept aproape necunoscut în urmă cu câțiva ani prinde tot mai mult teren pe litoralul românesc. Oferta s-a adaptat cererii venite din partea turiștilor care vin în vacanța la mare cu copiii și caută piscine potrivite pentru ei, dar și locuri de joacă atât în interior cât și exteriorul hotelurilor.

În majoritatea spațiilor special amenajate pentru cei mici au fost create ateliere de pictură și modelaj, însă nu puține sunt și hotelurile care au mini cinematografe, în care își fac uneori apariția diverse personaje de desene animate.

Piscinele sunt însă de departe locurile preferate ale copiilor. Iar dacă mai au și cîteva trambulie și tobogane, distracția durează toată ziua. Turiștii recunosc că serviciile care îi țin pe copii ocupați costă destul de mult, însă spun că raportul calitate preț este cât se poate de corect.

Agenții de turism spun că românii au început să investească în acest tip de servicii de câțiva ani încoace încurajați de succesul pe care îl au vecinii turci și bulgari, care reușesc să atragă anual milioane de familii cu copii în resorturile lor.

O familie cu doi copii plătește pentru un sejur de 7 nopți la un hotel de patru stele cu facilități pentru cei mici și servicii all inclusive în jur de 1500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…