vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Oferte pentru demolarea stadionului Gheorghe Hagi

Oferte pentru demolarea stadionului Gheorghe Hagi

de Andreea Bălan

Pe 28 decembrie va avea loc deschiderea ofertelor pentru demolarea Stadionului „Gheorghe Hagi”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Conform directorului Direcției Fonduri Europene, Ani Merlă, mai multe firme s-au arătat deja interesate. Proiectul de demolare a Stadionului are o valoare de 11 milioane de lei și o perioadă de implementare de șase luni. Sarcina municipalității este să predea terenul liber de sarcini Companiei Naționale de Investiții. Noul stadion se va construi în 24 de luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult