joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Oficial despre accidentul de aseară de la Mangalia

Oficial despre accidentul de aseară de la Mangalia

de Redacția Dotto

La data de 20 mai a.c, în jurul orei 21.13, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 39, în afara localității Mangalia, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 19 ani, ar fi condus un autoturism dinspre Mangalia către Constanța, pe banda 2, nu ar fi păstrat distanța de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani, care ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului, de 56 de ani și a pasagerei din autoturismul acestuia. La fața locului au fost alocate un echipaj SMURD B și un echipaj SAJ C2.  Cele două victime au fost transportate la Spitalul din Mangalia cu traumatisme toracice.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult