vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Omorât în bătaie, în plină stradă

Omorât în bătaie, în plină stradă

de Ileana Gheorghiu

Caz cel puțin șocant la Cogealac. Un bărbat a fost omorât în bătaie, în plină stradă, ziua în amiaza mare, iar alți doi se află în stare gravă la spital. Totul pe seama unei răzbunări, în urma unui schimb de replici, care ar fi avut loc într-o piață.

Scandalul a început după ce trei bărbaţi din Tulcea au mers la Cogealac ca să se răzbune pe un bărbat cu care ar fi avut neînţelegeri într-o piaţă, unde toți patru erau comercianți. L-au căutat acasă pe acesta, dar cum nu l-au găsit s-au luat la bătaie cu rudele acestuia. În apărarea lor au sărit mai mulți localnici. În secvențele video se vede cum un bărbat fuge, apoi se împiedică și cade, iar imediat alți doi bărbați îl lovesc puternic, de mai multe ori, cu bâte. Anchetatorii spun că bărbatul a murit din cauza loviturilor, iar alți doi bărbați implicat în scandal au fost transportați la Spitalul Județean Constanța cu multiple traumatisme. Nouă persoane au fost implicate în incident, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar cinci dintre ei au fost deja reținuți. Unul din Cogealac, iar ceilalți patru din localitatea Beidaud, Tulcea. Poliţiştii încă îi caută pe cei din Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult