joi, 18 aprilie, 2024
Home Breaking news Operațiune de amploare în județul Constanța: 400 de polițiști acționează împotriva infracționalității și a consumului de droguri

Operațiune de amploare în județul Constanța: 400 de polițiști acționează împotriva infracționalității și a consumului de droguri

de Redacția Dotto

400 de polițiști au acționat, în județul Constanța, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, au fost desfășurate, în sistem integrat cu jandarmii, aproximativ 80 de acțiuni, în localitățile din județ.

Au fost legitimate 400 de persoane și au fost verificate peste 200 de vehicule.

Totodată, 70 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 40 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 83.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 17 permise de conducere, dintre care 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Totodată, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost constatate 12 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult