vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Opere de artă pe umeraș

Opere de artă pe umeraș

de Redacția Dotto
umeraș
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Ai o jachetă din jeans pe care te gândești să nu o arunci, din cauză că este prea uzată sau un tricou, care ar mai avea nevoie de un pic de culoare.

O tânără din Constanța are soluția care îți salvează garderoba. Pictura pe haine. A investit în pensule și culori, iar astăzi persoanalizează orice obiect din garderoba clienților ei.

Migala, răbdarea și perseverența sunt calități indispensabile atunci când pictezi, dar mai ales când îți transformi pasiunea în afacere. Iar Anca Cătrună știe foarte bine asta. Ce a început ca o joacă, cu câteva tricouri de-ale prietenilor uitate prin dulapuri, este astăzi un business de succes.

Iar talentul Ancăi a atras clienții ca un magnet. Fie că vor să dea o nouă culoare hainelor lor, fie că doresc haine unicat, din ce în ce mai mulți tineri aplează la Anca. Iar clienții nu vin doar din Constanța și din țară, ci și din străinătate.

În funcție de complexitate, o pictură pe haine poate să dureze până la 30 de ore. Fiecare detaliu contează, iar artista nu dorește să dezamăgească pe nimeni.

Vopseaua care dă culoare hainelor este rezistentă la apă și poate fi aplicată pe orice material. Preţul unei picturi porneşte de la 100 de lei şi poate ajunge până la 300, în funcție de dificultatea lucrării și dimensiunea desenului. Și pentru că a prins curaj, tânăra spune că în curând va începe să picteze și încălțăminte.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult