umeraș

Ai o jachetă din jeans pe care te gândești să nu o arunci, din cauză că este prea uzată sau un tricou, care ar mai avea nevoie de un pic de culoare.

O tânără din Constanța are soluția care îți salvează garderoba. Pictura pe haine. A investit în pensule și culori, iar astăzi persoanalizează orice obiect din garderoba clienților ei.

Migala, răbdarea și perseverența sunt calități indispensabile atunci când pictezi, dar mai ales când îți transformi pasiunea în afacere. Iar Anca Cătrună știe foarte bine asta. Ce a început ca o joacă, cu câteva tricouri de-ale prietenilor uitate prin dulapuri, este astăzi un business de succes.

Iar talentul Ancăi a atras clienții ca un magnet. Fie că vor să dea o nouă culoare hainelor lor, fie că doresc haine unicat, din ce în ce mai mulți tineri aplează la Anca. Iar clienții nu vin doar din Constanța și din țară, ci și din străinătate.

În funcție de complexitate, o pictură pe haine poate să dureze până la 30 de ore. Fiecare detaliu contează, iar artista nu dorește să dezamăgească pe nimeni.

Vopseaua care dă culoare hainelor este rezistentă la apă și poate fi aplicată pe orice material. Preţul unei picturi porneşte de la 100 de lei şi poate ajunge până la 300, în funcție de dificultatea lucrării și dimensiunea desenului. Și pentru că a prins curaj, tânăra spune că în curând va începe să picteze și încălțăminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Fără apă în zona Peninsulară

Locuitorii din zona Peninsulară vor rămâne fără apă potabilă în noaptea de miercuri spre j…