vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Oportunități de angajare pentru studenții UMC

Oportunități de angajare pentru studenții UMC

de Redacția Dotto

Studenți din anul III ai UMC, specializarea Electromecanică navală sunt invitați vineri, 28 noiembrie de la ora 10:50, să participe la o întâlnire cu reprezentanții unei renumite agenții de Crewing pentru prezentare și discuții în vederea recrutării de cadeți mecanici.

Universitatea anunță că sesiune pentru primirea aplicațiilor este deschisă, iar înscrierile sunt posibile inclusiv în ziua de vineri. Formularul de înscriere este disponibil pe platforma eCampus UMC, la secțiunea Centru Testare și Consiliere Consiliere Profesională și Promovare. O întâlnire similară cu aceeași agenție de crewing a avut la Universitate și astăzi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult