vineri, 19 aprilie, 2024
Home Politică Oportunități de finanțare pentru Constanța

Oportunități de finanțare pentru Constanța

de Redacția Dotto
constanta

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, și primarul orașului Vergil Chițac, au participat astăzi, la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, de la Buzău.

La întâlnire au mai participat președinții consiliilor județene din Buzău, Galați, Brăila, Tulcea și Vrancea, dar și primari ai localităților adiacente și alte oficialități din administrația publică locală și centrală. Scopul întâlnirii a fost identificarea pârghiilor pentru atragerea de fonduri europene în Constanța și în celelalte județe din regiunea de Sud – Est a țării.

Mihai Lupu a subliniat importanța Asociației de Dezvoltarea Durabilă Constanța în acest demers și prioritățile pe care le are, anume: susținerea sistemului medical și de ducație, digitalizarea serviciilor publice, sprijinirea IMM-urilor, plantarea perdelelor forestire, reducerea emisiilor de carbon.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult