duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Ca-n filme. Șofer oprit în trafic cu 14 focuri de armă

Ca-n filme. Șofer oprit în trafic cu 14 focuri de armă

de Redacția Dotto

Urmărire ca-n filmele polițiste pe DN 2A, la zona localității Stupina. Un șofer care nu a oprit la semnalul agenților de Poliție fost oprit după ce oamenii legii au tras 14 focuri de armă.

Noaptea trecută în jurul orei 2:15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier semnalizat șoferul unei mașini care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina să oprească autovehiculul. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor, iar unul dintre agenți a deschis foc de avertisment cu armamentul din dotare, transmite IPJ Constanța.

Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliție a efectuat 5 focuri de avertisment în plan vertical și 9 în direcția autoturismului.

În urma intervenției a fost imobilizat un bărbat, de 58 de ani, care a fost condus la sediu, în vederea continuării cercetărilor.

În autoturism au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, a căror deținere nu a putut fi justificată. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult