Oprit în trafic, cu focuri de armă

Urmărire ca-n filme pe străzile din Constanța. Cursa nebună a unui șofer drogat, beat și fără permis a fost oprită cu opt focuri de armă de doi polițiști constănțeni. După ce l-au prins și l-au luat la întrebări, oamenii legii și-au dat seama de ce nu a oprit la primul lor semnal și a fost nevoie de intervenția în forță: bărbatul se afla sub control judiciar pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite cu 2 luni în urmă.

Polițiștii din patrula rutieră au observat în trafic că mașina suspectului scotea fum gros și au decis să facă o verificare de rutina. L-au somat pe șofer să tragă pe dreapta, însă în loc să oprească acesta a apăsat și mai tare pe acceleratie. A fost momentul în care agenții au decis să pornească sirenele și să plece în urmărirea bărbatului.

Dupa somatii au urmat 8 focuri de pistol.

Mașina s-a oprit, iar șoferul și pasagerul din dreapta au rupt-o la fugă, cu politiștii după ei. În scurt timp au fost însă prinși și imobilizați. Șoferul se urcase la volan deși avea o alcolemie de 0,46, consumase droguri și nu avea nici permis.

Bărbatul de 37 de ani a fost reținut și dat pe mâna procurorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Final de an universitar, la UMC

Final de an universitar la UMC Constanța. Sute de absolvenți și-au luat rămas bun de la pr…