Oprit în trafic, cu focuri de armă

Urmărire ca-n filme pe străzile din Constanța. Cursa nebună a unui șofer drogat, beat și fără permis a fost oprită cu opt focuri de armă de doi polițiști constănțeni. După ce l-au prins și l-au luat la întrebări, oamenii legii și-au dat seama de ce nu a oprit la primul lor semnal și a fost nevoie de intervenția în forță: bărbatul se afla sub control judiciar pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite cu 2 luni în urmă.

Polițiștii din patrula rutieră au observat în trafic că mașina suspectului scotea fum gros și au decis să facă o verificare de rutina. L-au somat pe șofer să tragă pe dreapta, însă în loc să oprească acesta a apăsat și mai tare pe acceleratie. A fost momentul în care agenții au decis să pornească sirenele și să plece în urmărirea bărbatului.

Dupa somatii au urmat 8 focuri de pistol.

Mașina s-a oprit, iar șoferul și pasagerul din dreapta au rupt-o la fugă, cu politiștii după ei. În scurt timp au fost însă prinși și imobilizați. Șoferul se urcase la volan deși avea o alcolemie de 0,46, consumase droguri și nu avea nici permis.

Bărbatul de 37 de ani a fost reținut și dat pe mâna procurorilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Gimnastică aerobică: România a cucerit patru medalii la Campionatele Europene de la Pesaro

Sportivii români au cucerit, duminică, patru medalii, una de aur, una de argint şi două de…