Orba - Marian Murgulet

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu a înţeles motivul numirii lui Marian Murguleţ în funcţia de secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, menţionând că acesta nu este membru PNL, iar „premierul poate să aibă o preferinţă, dar nu (…) acolo unde există o decizie a partidului”.

Întrebat de ce a fost demis Murguleţ la o zi de la numirea în funcţia de secretar de stat, Orban a răspuns: „Nu, chiar nu înţeleg. Candidatul pentru poziţia de secretar de stat în cadrul ministerului condus de domnul Teleman… a fost validat un alt candidat, în cadrul BEx. Numirea domnului Murguleţ m-a surprins. Până la urmă, premierul poate să aibă o preferinţă, dar nu o preferinţă acolo unde există o decizie a partidului”.

Numirea domnului Murguleţ, care nu este membru al PNL, a fost o numire cam ciudată. Nu am înţeles nici motivul numirii, nici motivul demiterii, adică motivul demiterii l-am înţeles, dar ştiţi că l-a mai demis o dată pe Murguleţ„, a adăugat Ludovic Orban.

Marţi, Marian Murguleţ a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată în Monitorul Oficial, iar miercuri acesta a fost eliberat din funcţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…