vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News ,,Origini” reconstituie istoria Dobrogei

,,Origini” reconstituie istoria Dobrogei

de Redacția Dotto

Constănțenii sunt invitați să retrăiască momentele-cheie ale istoriei românești prin spectacolul de reconstituire istorică „Origini”. Acest eveniment unic, organizat de Asociația Cultural-Artistică „Vulturii Carpaților” și sprijinit de Consiliul Județean Constanța, se va desfășura între 1 și 15 iunie 2024 în Constanța, Adamclisi și Hârșova. Proiectul va prezenta în fața publicului, printr-un scenariu original și zeci de actori, cascadori și reenactori, originile poporului român și momentele esențiale ale evoluției sale. Spectacolul va include, de asemenea, cai dresați și efecte speciale, oferind o experiență captivantă și educativă. Cele trei spectacole interconectate vor spune povestea unei provincii locuite de romani, geți și greci, o zonă cu o istorie bogată și mereu în pericol de a fi atacată. Publicul va putea trăi momentele de luptă, adrenalina scenelor dramatice și jocul autentic al actorilor, fiind mereu conectat la tensiunea acțiunii. Programul integral al acestui eveniment îl găsiți pe site-ul nostru dottotv.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult