joi, 13 iunie, 2024
Home Politică Ovidiu Cupșa a votat la școala nr.36:,,Am votat cu speranța că vom putea schimba ceva pentru viitorul Constanței”

Ovidiu Cupșa a votat la școala nr.36:,,Am votat cu speranța că vom putea schimba ceva pentru viitorul Constanței”

de Redacția Dotto

Ovidiu Cupșa, candidatul din partea AUR pentru funcția de primar al municipiului Constanța, s-a prezentat în această dimineață, în jurul orei 10.00, pentru a-și exprima opțiunea electorală.

El a fost însoțit de soție și copiii, dar și Mohammad Murad, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Cei doi au votat la Școala nr. 36 din municipiu.

La ieșire Ovidiu Cupșa a declarat:

”Vă mulțumesc tuturor celor care, astăzi, v-ați făcut datoria de dimineață să veniți la vot sau veți veni până diseară. Mă bucur din tot sufletul că am văzut în secțiile de votare că este o prezență masivă la vot, ceea ce înseamnă că cetățenii Constanței sunt implicați în această schimbare. Eu, împreună cu familia mea am votat cu speranța că vom putea schimba ceva pentru viitorul Constanței, am votat pentru viitorul copiilor noștri, pentru a ne ține copiii acasă, pentru a ne respecta vârstnicii și pentru a face din Constanța, așa cum merită, un oraș dezvoltat. Astăzi, Constanța are o șansă uriașă. Are șansa de a ieși de sub tutela grupurilor de interese care o conduc și a fi redată cetățenilor ei. Astăzi, Constanța poate fi din nou pusă pe harta lumii și a României. Astăzi, Constanța poate să devină din nou acel oraș de care eram mândrii, pentru care ne invidiau toți atunci când mergeam oriunde în țară. Eu sper că, de duminica orbului, Dumnezeu de va lumina și că toți cetățenii constanței vor fi prezenți la această decizie. Sper că diseară vom încheia această zi cu bucurie și cu recunoștință față de Dumnezeu”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult