Home Actualitate Ovidiu: Cadavrul unui bărbat, găsit în canalul Dunăre – Marea Neagră
Actualitate - Interne - News - 3 săptămâni în urmă

Ovidiu: Cadavrul unui bărbat, găsit în canalul Dunăre – Marea Neagră

Ovidiu: Trupul unui bărbat a fost scos de scafandri

Trupul unui bărbat a fost scos de scafandri, miercuri, din apa canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona podului rutier din oraşul Ovidiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, la faţa locului a fost mobilizat un echipaj format din patru scafandri, în urma unei sesizări prin numărul unic de urgenţă 112.

Din apă a fost scos un bărbat în vârstă de 42 de ani, cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la locul menţionat constatând decesul acestuia.

Poliţişti din cadrul SRPT Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat pluteşte în apa Canalului Dunăre Marea-Neagră, în dreptul podului rutier din oraşul Ovidiu. Conform primelor cercetări, persoana în cauză nu prezintă urme vizibile de violenţă. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Ambulanţei, care, din nefericire, a constatat decesul bărbatului„, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Conform sursei citate, poliţiştii de la Transporturi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a murit, fiind întocmit un dosar de cercetare penală. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Coşul de fum, înalt de 150 de metri, demolat prin implozie

Rompetrol Energy, societatea responsabilă de construcţia centralei de cogenerare de pe pla…