Oxigenoterapia hiperbară în reabilitarea pacienților cu COVID-19

Pentru că tot mai mulți bolnavi infectați cu Sars-Cov2 rămân cu sechele, o clinică privată din Constanța oferă tratamente de recuperare post-covid. Pacienții beneficiază de terapie cu oxigen hiperbar. Recuperarea medicală a celor vindecați de covid-19 este vitală pentru revenirea la o viaţă normală.

Pacienții vindecați de Covid-19 au acum posibilitatea de a se recupera de eventualele sechele respiratorii prin terapia cu oxigen hiperbar.

Oxigenoterapia hiperbară se utilizează că terapie adjuvantă pentru corectarea hipoxemiei determinate de insuficiența respiratorie. Oxigenoterapia hiperbară este complementară unor metode clasice, care astfel devin mai eficiente. De câte ședințe este nevoie pentru tratarea simptomelor post-covid , dar și cât costă o astfel de ședință ne spun specialiștii.

În condițiile utilizării conform recomandărilor, în concentrații terapeutice, oxigenul nu are efect toxic la om. Totuși inhalarea timp îndelungat de oxigen 75% poate determina greață, senzația de amețeală, tușe cu dispnee și convulsii. Pacientul respectiv trebuie să fie cât mai repede expus la aer și instituit tratament simptomatic. Oxigenarea hiperbară se consideră la ora actuală , că are cel mai puternic și rapid efect anti-edematos și este, în concluzie, o metodă modernă și inovativă de tratament

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…