Constanța

Panică aseară la Constanța. Dintre cei evacuați, inclusive cu autoscara, 10 au fost adulți si 3 copii. Cea mai mare teamă a oamenilor a fost să nu se nu se repete tragedia dinainte de sarbatori, cand un un alt bloc din Constanta a luat foc si sute de oameni au rămas pe drumuri.

Linistea noptii a fost spartă de zgomotul asurzitor al sirenelor mașinilor de pompieri. Opt autospeciale au fost trimise la fata locului, printre ele, autoscara, autospeciala de transport victime multiple dar si 3 Smurduri. Serviciul Judetean de Ambulanta a trimis de asemenea o masina. Focul izbucnise intr un bloc nou construit situate chiar langa campusul Universității Ovidius. Locatarii ingroziti au fost cei care au sunat la la 112. Apoi unii au iesit singuri din case. Pe altii i-au scos pompierii, inclusiv cu ajutorul atoscarii. 5 adulti si 1 copil au fost evacuati de la-naltime.

In urmă cu trei saptămâni, un alt bloc din Constanța era cuprins de flăcări, după ce doi adplescenti au dat foc din joaca la doua recipiente cu material combustibil in parcarea imobilului. 37 de masini au ars complet, 35 de apartamente au fost grav afectate si alte peste 100 vor trebui deasemenea rehabilitate in urma deflagratiei. 160 de persoane au fost evacuate iar cele mai multe au ramas in prag de iarna fara acoperis deasupra capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…