Paramount+ promite un film original în fiecare săptămână

În urma dezvăluirii faptului că platformele de streaming ale ViacomCBS au atins doar 36 de milioane de abonați, serviciul de streaming Paramount+ a anunțat că va transmite cel puțin un film original în fiecare săptămână, inclusiv mult-întârziatul Mark Wahlberg și Chiwetel Ejiofor, filmul SF Infinit.

În martie, serviciul de streaming CBS All Access a fost redenumit Paramount+ și a primit o injecție uriașă de conținut nou rezultat direct din fuziunea dintre compania mamă CBS și Viacom. ViacomCBS, noul conglomerat rezultat, deține o gamă largă de mărci și studiouri de la Hollywood, inclusiv CBS, Showtime, MTV, BET, Comedy Central, Paramount Pictures și altele. Dorința de a arăta tot conținutul respectiv sub acoperișul unei platforme de streaming ar fi fost un factor cheie al fuziunii.

Având în vedere că CBS All Access a fost una dintre primele incursiuni tradiționale de la Hollywood într-un serviciu de streaming pentru a concura cu platformele anterioare de la companii de tehnologie precum Netflix și Amazon, serviciul a reprezentat o schimbare mare. De atunci, ne-am întrebat dacă rebranding-ul a susținut serviciul de streaming, care înainte de fuziune era cel mai bine cunoscut pentru diferitele sale serii de repornire Star Trek.

Săptămâna aceasta a fost primul apel trimestrial al companiei ViacomCBS de la relansarea și rebrandingul rețelei de streaming. CEO-ul Bob Bakish a confirmat că, la sfârșitul lunii martie, Paramount+ și alte servicii de streaming ale conglomeratelor au ajuns la 35,9 abonați – cu 6 milioane mai mult decât în ultimul ​​trimestru din 2020.

Serviciile de streaming precum Paramount+ sunt acum într-o concurență acerbă pentru captarea atenției telespectatorilor, un peisaj TV-over-IP care anterior era deținut în principal de Netflix și de canale premium de televiziune prin cablu precum HBO, Showtime și Starz s-a extins acum pentru a include un serviciu de la aproape fiecare companie care deține o cantitate semnificativă de proprietate intelectuală de film sau televiziune. Cu toate acestea, majoritatea lansărilor recente au avut succes, întrucât spectatorii au căutat divertisment în timpul unui an dificil.

Unul dintre cele mai mari succese de până acum ale Paramount+ a fost premiera filmului SpongeBob: Sponge on the Run, care a fost un titlu de lansare pentru Paramount+ în martie. (Filmul a fost prezentat anterior pe Netflix și servicii video la cerere, dar nu și în cinematografe). Într-un efort de a profita de acel câștig și de a folosi catalogul de filme al Paramount Pictures pentru a atrage mai mulți abonați, directorii Paramount+ s-au angajat să ofere cel puțin un film original pe serviciul de streaming în fiecare săptămână în 2022.

Cu toate acestea, nu toate aceste filme vor fi lansări simultane cu spectacole de teatru. Compania a anunțat anterior un plan de a debuta câteva filme pe Paramount+ la 45 de zile după premierele lor tradiționale de teatru, iar angajamentul săptămânal include acele premiere întârziate.

Dar nu este cazul pentru fiecare film care va apărea pe Paramount+. În special, filmul de acțiune Infinite a fost inițial lansat în cinematografie anul trecut, înainte de a fi amânat până mai târziu în 2021. Dar acum nu va mai fi lansat deloc în cinematografe. Mai degrabă, Infinite va debuta pe Paramount+ în luna iunie.

Check Also

Boala i-a furat un rinichi, acum vrea să-i fure și viața. Lupta unei tinere de 21 de ani cu o boală rară

Georgiana luptă, din copilărie, cu o boală rară care îi afectează întreg sistemul circulat…