duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Parc de 4 milioane de euro, la Constanța. Unde va fi construit

Parc de 4 milioane de euro, la Constanța. Unde va fi construit

de Redacția Dotto

Primăria Constanța a lansat achiziția pentru obiectivul de investiții „Perdea Verde”. Valoarea acesteia este de peste 17 milioane de lei fără TVA, adică  peste 4 milioane de euro.

Administraţia locală își dorește amenajarea unui parc în zona Constanța Sud. Este vorba despre E87/ DN39/ Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu DN39E, în partea de sud a municipiului Constanța, la limita intravilanului și a unității teritoriale de referință  cu UAT Agigea, după cum se arată în studiul peisagistic. 

Proiectul va fi realizat prin fonduri externe nerambursabile, puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Operațional Regional Regiunea de Dezvoltare Sud Est 2021-2027, Prioritatea 2.

Suprafața totală a amplasamentului este de aproape 43 de mii de metri pătrați, iar durata contractului de execuție a lucrărilor va fi de 14 luni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult