vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Parc sau creșă, în locul Galeriilor Soveja

Parc sau creșă, în locul Galeriilor Soveja

de Redacția Dotto
Soveja

O investiție din bani publici. Asta își doresc constănțenii în locul fostelor Galerii Soveja. Chestionați de primărie într-un sondaj, majoritatea celor care au răspuns au bifat parc, parcare sau creșă. Galeriile Soveja vor fi demolate curând, iar imediat după aceea va fi ales proiectul care să apară în loc, în funcție de preferințele constănțenilor.

Pentru a afla exact ce își doresc constănțenii care locuiesc în proximitatea fostelor Galerii Soveja, RAEDPP a deschis un sondaj online. Conform acestuia, cei mai mulți respondenți au declarat că un parc ar fi cel mai potrivit pe locul fostului bazar. Nu este însă singura idee.

După ce au fost obținute cadastrul și intabularea terenului în cauză, RAEDPP a depus cerere pentru demolarea galeriilor. Pasul următor va fi o dezbatere publică pentru o viitoare investiție publică.

Directorul RAEDPP mai spune că singurii care vor decide ce se va construi pe locul fostelor Galerii sunt constănțenii și roagă partidele politice să se abțină de la idei privind viitoarea investiție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult