Parcare, pe locul eliberat de garaje

O nouă parcare a fost dată în folosință pe strada Soveja. Locuitorii din zona blocului DR 26 au astfel mai multe locuri pentru a-și parca mașinile.

Porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare. Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură. Ulterior, spațiile destinate parcării autovehiculelor au fost marcate și trasate corespunzător.
Lucrările de reabilitare s-au extins și pe aleea de lângă punctul termic. S-a asfaltat carosabilul, au fost montate borduri și s-a pregătit terenul pentru reamenajarea zonelor cu spațiu verde. Spațiile dintre blocuri sunt reconfigurate constant pentru a crea noi locuri de parcare. În cartierul Tomis III, continuă lucrările la amplasamentul situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. De asemenea, o nouă parcare se va construi pe strada Badea Cârțan, în zona blocului K7. De mâine, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru refacerea suprafețelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…