Parcul de fitness la Constanța

Primăria Constanța ne invită la fitness pe plajă. La Modern au început lucrările de amenajare ale unui parc în care vor fi montate aparate speciale pentru sport în aer liber. Iar city managerul orașului promite că în zona vor fi amenajate și spații verzi și alei pentru plimbări în aer liber. Felicia Ovanesian mai promite și două noi parcuri în Constanța, dar și o campanie pentru plantarea unor arbori.

Iubitorii de fitness vor avea în aproximativ 2 săptămâni un nou parc pentru a face sport. Acesta va fi amenajat pe plaja Modern, lângă locul de joacă pentru copii, cu alei, spații verzi și băncuțe. Primul proiect care poartă semnătura city managerului Constanței, Felicia Ovanesian a fost întâmpinat cu bucurie de iubitorii de sport în aer liber, care abia așteaptă să vadă rezultatele.

Felicia Ovanesian spune că în zona amenajată pentru sport vor fi montate aproximativ 30 de aparate pentru sport și vor fi platați mai mulți copaci care să țină umbră. Stâlpii de iluminat vor fi înlocuiți și va fi adus mobiler urban nou.

Iar administrația locală promite și alte proiecte pentru dezvoltarea și înverzirea Constanței: cel puțin două noi parcuri, dar și o campanie pentru platarea unor arbori.

Proiectul Parcul Fitness de la Plaja Modern a fost realizat cu sprijinul unui investitor privat în baza unui contract de sponsorizare semnat între acesta și autoritatea locală estimat la vreo 250.000 de lei, conform declarațiilor Feliciei Ovanesian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

#acedesiguranță, spectacol – instalație pentru adolescenți

Premieră inedită la Constanța, în acest weekend. Duminică, de la ora 17:00 și apoi de la o…