marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Parcuri eoliene în Marea Neagră

Parcuri eoliene în Marea Neagră

de Ileana Gheorghiu

România ar putea fi prima țară din Uniunea Europeană cu un parc de eoliene în Marea Neagră. O companie din Germania s-a arătat deja interesată să investească 2,5 miliarde de euro într-un astfel de proiect.

Discuția despre potențialul energiei offshore este zilele acestea și pe masa parlamentarilor europeni. Aceștia au votat ieri o rezoluție privind energia din surse regenerabile offshore și au cerut Comisiei să inițieze un proiect legislativ, care să susțină această nișă. Răzvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei dezvoltă subiectul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult