duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Parfumuri cu miros de contrabandă

Parfumuri cu miros de contrabandă

de Redacția Dotto

Transport ilegal de parfumuri contrafăcute. La Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, polițiștii români și bulgari au colaborat într-o operațiune fulger pentru a combate infracționalitatea transfrontalieră. În timpul verificării unui autocar venit din Turcia, polițiștii au descoperit în compartimentul pentru bagaje 209 parfumuri false, ce imitau mărci renumite. Produsele, deținute de un cetățean turc, nu aveau acte de proveniență și nici autorizarea pentru vânzare. Valoarea estimată a parfumurilor, dacă ar fi fost vândute ca originale, se ridică la aproximativ 100.000 de lei. Toate parfumurile au fost confiscate. Polițiștii de frontieră investighează acum infracțiunea de punere în circulație a produselor contrafăcute.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult