Pas greșit pentru "tigroaice" în Liga Campionilor
Home News Pas greșit pentru „tigroaice” în Liga Campionilor
News - Sport - o săptămână în urmă

Pas greșit pentru „tigroaice” în Liga Campionilor

Pas greșit pentru „tigroaice” în Liga Campionilor! CSM București s-a împiedicat pe teren propriu de slovenele de la Krim, 22-22, dar își păstrează prima poziție de lider în clasamentul grupei A din Liga Campionilor.

Fără Cristina Neagu, CSM București a avut meci greu în Sala Polivalentă. Deși în prima repriză „tigroaicele” au condus ostilitățile și au intrat la pauză cu un avans minim, scor 12-11, în partea secundă au ridicat piciorul de pe accelerație și le-au permis celor de la Krim să reintre în joc și să pună reale probleme. De altfel, oaspeții au și condus cu 2 goluri, dar echipa lui Adi Vasile a revenit pe final. N-a fost însă destul, astfel că partida s-a terminat la egalitate.

Echipa noastră a început bine confruntarea de la Sala Polivalentă din București și a fost cea care a deschis scorul, prin Alexandrina Cabral Barbosa. Din nefericire, la faza golului, Alexandrina s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul. 

După șapte partide disputate în actualul sezon al DELO EHF Champions League, CSM București a contabilizat 5 victorii, un egal și o înfrângere, păstrând șanse mari de calificare în sferturile de finală ale competiției de pe una dintre primele două poziții ale clasamentului Grupei A.Pentru fetele noastre nu există pauză! Joi, 19 noiembrie, Sala Polivalentă din București va găzdui partida CSM – Rostov-Don, restanță din etapa a treia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

Cinci vieți, salvate prin transplant

Organele unei femei de 40 ani, salvează cinci vieți. O prelevare multiplă de organe, respe…