Pas greșit pentru "tigroaice" în Liga Campionilor
Home Sport Pas greșit pentru „tigroaice” în Liga Campionilor
Sport - News - luni 16 noiembrie 2020

Pas greșit pentru „tigroaice” în Liga Campionilor

Pas greșit pentru „tigroaice” în Liga Campionilor! CSM București s-a împiedicat pe teren propriu de slovenele de la Krim, 22-22, dar își păstrează prima poziție de lider în clasamentul grupei A din Liga Campionilor.

Fără Cristina Neagu, CSM București a avut meci greu în Sala Polivalentă. Deși în prima repriză „tigroaicele” au condus ostilitățile și au intrat la pauză cu un avans minim, scor 12-11, în partea secundă au ridicat piciorul de pe accelerație și le-au permis celor de la Krim să reintre în joc și să pună reale probleme. De altfel, oaspeții au și condus cu 2 goluri, dar echipa lui Adi Vasile a revenit pe final. N-a fost însă destul, astfel că partida s-a terminat la egalitate.

Echipa noastră a început bine confruntarea de la Sala Polivalentă din București și a fost cea care a deschis scorul, prin Alexandrina Cabral Barbosa. Din nefericire, la faza golului, Alexandrina s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul. 

După șapte partide disputate în actualul sezon al DELO EHF Champions League, CSM București a contabilizat 5 victorii, un egal și o înfrângere, păstrând șanse mari de calificare în sferturile de finală ale competiției de pe una dintre primele două poziții ale clasamentului Grupei A.Pentru fetele noastre nu există pauză! Joi, 19 noiembrie, Sala Polivalentă din București va găzdui partida CSM – Rostov-Don, restanță din etapa a treia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Comandant de navă, decorat de Klaus Iohannis

A salvat oameni în Golful Mexic, nu a renunțat la nicio operațiune, indiferent de dificult…