joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Pasarela din Mamaia, verificată de salvamari

Pasarela din Mamaia, verificată de salvamari

de Redacția Dotto

Deși închisă de mai bine de doi ani, pasarela maritimă din Mamaia reprezintă încă un punct de atracție pe litoral. Nu poate fi admirată decât de pe uscat dar este inspectată periodic de salvamari care verifică dacă locul este sigur pentru scăldat.

Cu ajutorul unor miniscutere subacvatice, Cristi Bocănilă, salvamar pe plaja Mamaia Constanta a verificat fundul mării și pilonii pasarelei, dar și curenții din zonă având în vedere că în curând începe sezonul.  Salvamarii de pe litoral au început supravegherea plajelor de pe data de 1 Mai si vor fi la treabă până pe 1 Octombrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult