marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Pascual, primele concluzii: „Avem mult de muncă!”

Pascual, primele concluzii: „Avem mult de muncă!”

de Andrei Cernat
HANDBAL PASQUAL

Xavier Pascual, noul selecționer al echipei naționale de handbal masculin a României, recunoaște că băieții săi mai au mult de muncă până să își atingă cele două obiective trasate: calificarea la Campionatul Mondial din 2023 și la Jocurile Olimpice din 2024.

Xavier Pascual, tehnicianul care a stat 12 ani pe banca Barcelonei și a câștigat alături de clubul catalan nu mai puțin de 61 de trofee, a venit la naționala masculină de handbal a României cu gânduri mari! Să o readucă acolo unde a fost cu ani în urmă, în elita handbalului mondial! Pentru asta e nevoie de multă muncă. Spaniolul a încheiat un prim stagiu de pregătire cu 32 de jucători la finalul căruia a tras și câteva concluzii.

„Mai e mult de muncă! Vedem ce va fi peste 4 luni, atunci putem vorbi despre Mondialul din 2023 și să ne calificăm la Jocurile Olimpice de la Paris!”

Selecționerul este profesor pentru jucători, dar, la rândul său, se simte și el ca un școlar.

Băieții lui Paski sunt încântați de antrenamentele spaniolului. Portarul Iancu și pivotul Rotaru au lucrat cu el și în urmă cu doi ani, în primul mandat al acestuia la echipa națională. Jucătorii știu că e nevoie de multă muncă la prima reprezentativă și mai este mult până departe.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult