miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Pasiune transformată în afacere de succes

Pasiune transformată în afacere de succes

de Andreea Bălan
Pasiune transformată în afacere de succes

Pasiunea de-o viață i-a îndemnat să-și lase carierele de-o parte și să-și deschisă propriul business. Magda și Dan, doi tineri care iubesc ceramica și arta olăritului au decis în urmă cu puțin timp să câștige și bani de pe urma hobby-ului lor și au deschis la Constanța primul atelier de ceramică. Acum își vând lucrările și bijuteriile pe care le fac și îi învață și pe alții tainele lucrului cu lutul.

Magda și Dan confecționează, în fiecare zi, obiecte la care lucrează cu multă dăruire și migală, care ajung să înfrumusețeze casele iubitorilor de artă.

Înainte să o cunoască pe Magda, Dan se pregătea să devina designer industrial. Dragostea ei pentru ceramică l-a impresionat însă și l-a convins să încerce să modeleze lutul. Așa și-a descoperit o nouă pasiune.

Atelierul este rezultatul muncii lor, rafturile fiind pline de obiecte lucrate de cei doi, inclusiv de bijuterii.

Magda și Dan muncesc să își dezvolte afacerea și îi învață și pe alții să lucreze cu roata de olărit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult