joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Patru medalii la Naționalele de Kempo

Patru medalii la Naționalele de Kempo

de Redacția Dotto

Întrecerile Campionatului Național de kempo full contact s-au desfășurat în Sala „Apollo” din Capitală. La acest gen de competiție, regulamentul permite lovituri de braț, picior, proiectări și lupta la sol dar fără lovituri. Sportivii de la CSM Constanța au avut evoluții foarte bune, care le-au adus patru clasări pe podiumul întrecerii interne, într-o companie selectă cu mulți luptători de valoare. Cel mai în formă sportiv de la clubul constănțean a fost David Iordache, la categoria 65 kg, grupa de vârstă 16-18 ani, care nu le-a dat nicio șansă adversarilor și a devenit campion național, adjudecându-și medalia de aur. Cele trei medalii de bronz au fost câștigate de Nicolas Nurciu, categoria 65 kg, 16-18 ani, Sunni Mustafa la categoria 75 kg, 16-18 ani și Vasile Stoian, categoria 60 kg, seniori. Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Daniel Asaftei, Cătălin Cășaru și Alexandru Filip.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult