joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Patru voleibaliste de la CSM Constanța, la Naționala României

Patru voleibaliste de la CSM Constanța, la Naționala României

de Redacția Dotto

La capătul unui turneu final U17 în care CSM Constanța și-a adjudecat titlul national la volei feminin, numai puțin de patru componente ale echipei noastre au fost convocate la lotul național al României U18. Alături de Maria Știrbu, Alexia Ruci și Bianca Cucu care au fost convocate din nou la naționala României se mai adaugă și Nicole Toma. Cele patru jucătoare se vor prezenta la Blaj pe 1 Iunie, unde vor începe pregătirea la națională sub coordonarea antrenorilor Adrian Radu și Adrian Negrei, pentru Campionatul Balcanic U18 din Albania, programat în perioada 17-23 Iunie, ca mai apoi să intre în focuri la Turneul Final al Campionatului European U18 organizat chiar la Blaj în perioada 1-14 Iulie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult