Pe litoral, ca la Los Angeles

Case de milioane pe litoral. Unele locuințe de la malul mării costă și 2 milioane de euro. Imobilele al căror preț este comparabil cu cele din Los Angeles au sauna, piscină, sală de fitness și o priveliște uimitoare la mare.

Nici clienții nu lipsesc. Agenții imobiliari de pe litoral spun că sunt suficienți români cu dare de mână, cărora le place confortul și cumpără imobile de lux.

Niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării în acest imobil care privește spre mare: de la mobilerul din lemn ales cu mare grijă, până la piscină, sală de fitness, cramă și saună, totul a fost construit cu migală. Casa este o carte de vizită spun cei care au locuint în ea, dar au decis acum să o vândă. Prețul: aproape 2 milioane de euro.

În ciuda situației economice incerte, agenții imobiliari ne asigură că cererea pentru proprietățile de lux este încă mare, iar vânătorii de ”comori” imobiliare sunt dispuși să investească în continuare.

În funcție de zonă și priveliște, prețurile pentru imobilele de lux pornesc pe litoralul românesc de la 200 de mii de euro și pot depăși 2 milioane.

În ultimul an, în Mamaia și Constanța a crescut și prețul terenurilor. Cei care doresc să își ridice o locuință într-o zonă de top plătesc până la 3000 de euro pentru un metru pătrat de pămant. Mult prea mult, consideră unii.

Cea mai scumpă proprietate rezidenţială scoasă la vânzare, în România, în ultimii ani se află în București. Este vorba despre o vilă cu 25 de camera, pentru care proprietarul a cerut 15 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investiții de peste un milion de euro, la UMC

Echipament de calcul avansat și cercetare de un milion de euro la Universitatea Maritimă d…