Pedofil arestat la Mangalia. Individul a violat în repetate rânduri doi copii de 7 și 12 ani

Un individ din Mangalia a fost arestat după ce a violat în repetate rânduri doi minori de 7 și de 12 ani. Îi ademenea cu bani și dulciuri. Acțiunile lui au ieșit la iveală în timpul unei ședințe de prevenire pe care polițiștii o desfășurau la școala unde învață cei doi copii. Dat în vileag și anchetat, violatorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Copiii n-au avut curaj să se destăinuie, nici părinților și nici dascălilor. Și probabil că agresiunile ar fi continuat dacă cei doi polițiști care desfășurau o acțiune de prevenire la școala unde învață ce doi, nu și ar fi dat seama că este ceva în neregulă cu ei.  În cele din urmă copiii și-au luat inima în dinți  și-au povestit ce au pățit.

„Din cercetări a reieșit că bărbatul acesta ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale cu doi minori, de 7 ani și respectiv 12 ani. Raporturile sexuale ar fi avut loc la domiciliul bărbatului, în schimbul unor sume modice de bani sau dulciuri” spune Olimpia Ceară de la IPJ Constanța.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost identificat și audiat de către polițiști. A fost reținut pentru 24 de ore iar apoi magistrații l-au trimis după gratii pentru 30 de zile. Psihologii sunt de părere că cei mici trebuie supravegheați permanent de părinți. Anturajul și locurile pe care ei le frecventează trebuie monitorizate, iar copiii trebuie sfătuiți să nu între în contact cu străinii.

„Părinții trebuie întotdeauna să-și monitorizeze copiii și să vadă care este starea lor după fiecare zi care-a trecut: ce s-a întâmplat la grădiniță, ce s-a întâmplat la școală, ce s-a întâmplat în viața lor în relația cu ceilalți prieteni ai lor. Când vorbim despre persoane care sunt străine și pot apărea în viața copiilor noștri, este important să-i învățăm de mici cum să se comporte în prezența oamenilor străini. Lucrul acesta se poate face și prin joc de rol acasă, prin inserarea de imagini cu diferite personaje cunoscute și necunoscute, inclusiv cu persoane care poartă diferite costume gen polițist sau bodyguard astfel încât copiii să recunoască care sunt persoanele străine și care sunt persoanele care-i pot oferi ajutor.” explică psihologul Corina Pop.

Individul este cercetat acum pentru viol și agresiune sexuală și riscă până la 10 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…