joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Percheziții de amploare în Constanța. Prejudiciu de 5 milioane de lei

Percheziții de amploare în Constanța. Prejudiciu de 5 milioane de lei

de Redacția Dotto

Percheziții de amploare în Constanța și alte două județe în această dimineață. Polițiștii de la Economic ai IPJ Constanța au descins pentru destructurarea unei rețele ce ar fi adus statului un prejudiciu de 5 milioane de lei. 18 percheziții s-au derulat simultan în Constanța, Argeș și Dolj. Mai mulți suspecți sunt bănuiți de infracțiuni de înșelăciune, delapidare, spălare de bani și evaziune fiscală. În urma acestei acțiuni, au fost emise patru mandate de aducere pentru persoanele suspectate, care urmează să fie audiate, a transmis IPJ Constanța. Operațiunea face parte dintr-o serie de acțiuni ample pentru combaterea infracțiunilor economice și pentru descurajarea activităților ilegale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult