vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Percheziții după atacul împotriva cântărețului de manele

Percheziții după atacul împotriva cântărețului de manele

de Andreea Bălan

Macete, săbii, cuțite și pumnale. Asta au găsit oamenii legii la o serie de percheziții ce au avut loc astăzi, ca urmare a incidentului de pe litoral, în care un cântăreț de manele a fost rănit.

Polițiștii din Mamaia, împreună cu cei de la Serviciul pentru Investigații Criminale, au descins, în Călărași, București și Ilfov, la mai multe adrese, unde au găsit un adevărat arsenal de război. În trei apartamente, erau ascunse macete, săbii, cuțite și pumnale, care au fost confiscate de oamenii legii. În urma controalelor, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. La percheziții au participat și polițiști din București, Călărași și Ilfov. Vă reamintim că la mijlocul lunii mai, un tânăr de 24 de ani, cântăreț de manele, a fost rănit cu o macetă de niște indivizi care participau la concertul unui alt artist. Imaginile violente au făcut înconjurul rețelelor de socializare, iar polițiștii s-au sesizat și au deschis o anchetă. Bărbatul rănit a primit îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență din Constanța. Până acum, acesta nu a depus plângere împotriva agresorilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult