miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Percheziții în 6 dosare penale

Percheziții în 6 dosare penale

de Andreea Bălan

Percheziții la Constanța în 6 dosare penale cu prejudiciu de peste 1 milion de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au făcut 35 de percheziții domiciliare, la locuințele a 6 persoane, dar și la celelalte proprietăți deținute de acestea.

Au fost confiscate laptopuri, telefoane mobile și înscrisuri cu valoare probatorie, pentru continuarea cercetărilor. Cei 6 sunt acuzați de înșelăciune și fals în declarații, după ce, în perioada martie 2022 – ianuarie 2023, aceștia ar fi indus în eroare reprezentanții unei instituții publice, acolo unde ar fi solicitat și obținut decontarea cheltuielilor de cazare și hrană pentru cetățeni străini aflați pe teritoriul României.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că cetățenii străini, nu au intrat vreodată pe teritoriul României sau nu s-au aflat în România în perioada indicată. În acest mod, bugetul de stat a fost prejudiciat cu peste 1.200.000 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult