miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Percheziţii la Constanţa şi Eforie Nord! Infracţiunile vizează o societate care deține trei cămine de bătrâni

Percheziţii la Constanţa şi Eforie Nord! Infracţiunile vizează o societate care deține trei cămine de bătrâni

de Redacția Dotto

Astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează patru percheziții domiciliare în municipiul Constanța și stațiunea Eforie Nord, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, înșelăciune, falsul în declarații, exercitarea fără drept a unei profesii și evaziune fiscală.

Acțiunea vizează o societate comercială care deține trei cămine de îngrijire a persoanelor vârstnice în stațiunea Eforie Nord și care desfășoară activități în domeniul protecției sociale, fără autorizație.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult