miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Percheziții la Eforie. Cămine de bătrâni, închise

Percheziții la Eforie. Cămine de bătrâni, închise

de Redacția Dotto

Valul de controale la Căminele Groazei din ţară a scos la iveală nereguli grave şi la Eforie Nord, acolo unde două cămine de bătrâni din Eforie Nord au fost închise de Poliție, deoarece funcţionau fără autorizaţie.

34 de seniori au fost evacuaţi de urgenţă după ce s-a constatat că acel centru nu este autorizat de nicio instituție. Patronul este cercetat penal pentru mai multe capete de acuzare.

Azilul de bătrâni din Eforie Nord funcționează de mai bine de trei ani de zile deși toate autoritățile știau că nu are actele în regulă. Cu toate acestea, în tot acest timp, nimeni nu i-a deranjat activitatea, până astăzi când Poliția a descins la cele doua corpuri de clădire.

Toate familiile au fost chemate să-și ia bătrânii acasă. Seniorii fără familie au fost evacuați de ISU Dobrogea. Părerile sunt împărțite când vine vorba de condiții: sunt aparținători care spun că condițiile sunt unele decente. Alții însă se plâng de faptul că i-au adus pe seniori în stare bună și că îi iau în stare proastă.

Unele dintre persoane au fost preluate pe targă, altele au ieșit pe picioarele lor. La Constanța, poliția a închis 3 centre de bătrâni, iar autoritățile au dat 4o de amenzi în tot județul în sumă totală de 5oo.ooo de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult