joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Percheziții acasă la o femeie, care a contractat împrumuturi folosindu-se de date false. Au fost descoperite și droguri

Percheziții acasă la o femeie, care a contractat împrumuturi folosindu-se de date false. Au fost descoperite și droguri

de Redacția Dotto

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 28 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare Constanța, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare.

Activitățile au fost derulate în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de fraudă informatică în formă continuată, falsul privind identitatea în formă continuată și falsul informatic în formă continuată.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că o femeie, de 38 de ani, ar fi contractat mai multe împrumuturi de la două instituții financiare, folosind date de identitate ale altor persoane, cauzând un prejudiciu de aproximativ 90.000 de lei.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și un telefon mobil. Totodată, au fost descoperite 15 pliculețe ce conțineau aproximativ 4 grame de droguri, 111 pliculețe ce prezentau urme de droguri, 3 pipe ce conțineau astfel de substanțe și un cântar de mare precizie.

În cauză, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Femeia a fost reținută, pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, aceasta va fi prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.

În cauză a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra unui imobil, aparținând persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunilor.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor serviciilor de investigare a criminalității economice din cadrul I.P.J. Ilfov și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și de cel al luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale ale celor două structuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult