joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Percheziții la o firmă care a înșelat cu zeci de mii de euro pentru sisteme de parcare fictive

Percheziții la o firmă care a înșelat cu zeci de mii de euro pentru sisteme de parcare fictive

de Redacția Dotto

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în dimineața de miercuri, 29 mai, au efectuat, în județul Bihor, patru percheziții domiciliare, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetările efectuate a reieșit că o societate comercială din județul Bihor ar fi încasat aproximativ 186.000 de lei de la o firmă din Constanța, urmând  să monteze, pentru aceasta, sisteme de parcare auto.

Ulterior, societatea comercială nu și-ar mai fi îndeplinit obligația contractuală.

În cauză, urmează a fi pus în executare un mandat de aducere.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult