vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Percheziții pentru depozitarea ilegală a deșeurilor

Percheziții pentru depozitarea ilegală a deșeurilor

de Redacția Dotto

Percheziții în județele Constanța și Vrancea într-un dosar penal privind infracțiuni de mediu. Este vorba de un dosar coordonat de Parchetul Curții de Apel Constanța care are ca obiect infracțiunea de îngropare a deșeurilor. Suspecte sunt două firme care au transportat, depozitat și îngropat deșeuri pe câmpurile de la marginea Constanței. Cei care i-au prins în flagrant pe suspecți in timp ce descărcau și îngropau cantitățile uriașe de resturi de la materiale de construcție au fost polițiștii locali. În iulie, anul trecut șoferul unui camion care a fost prins de Poliția Locală când arunca molozul pe un teren viran a fost amendat cu 30.000 de lei. I s-a confiscat și autoutilitara. O altă amendă de 30.000 de lei a fost aplicată unui tânăr care, tot așa, a fost prins când descărca peste trei tone de deșeuri într-o groapă făcută special pentru depozitarea ilegală. In ambele cazuri Poliția Locală Constanța a sesizat Parchetul. Pe lângă cele cinci percheziții domiciliare procurorul de caz împreună cu Garda de Mediu au dispus dezgroparea deșeurilor, pentru expertizare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult