Politia Constanta

Trei persoane au fost reținute la Constanța pentru trafic de minori, proxenetism și pornografie infantilă și vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acestea sunt acuzate că ar fi profitat de mai multe minore pe care le-ar fi exploatat sexual și le-ar fi obligat să practice prostituția în Deva. Pentru a demonstra faptele, criminaliștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare, nouă dintre acestea la Constanța. Din cercetări a reieșit că anul trecut în noiembrie un bărbat, în urma înțelegerii prealabile cu alte persoane, ar fi recrutat o minoră, de 17 ani, cu scopul de a o exploata sexual, prin obligarea acesteia la practicarea prostituției, în municipiul Deva.

În acest scop, unul dintre bărbați ar fi realizat fotografii care înfățișau minora în mai multe ipostaze cu tentă sexuală, pe care le-a distribuit pe un site pentru atragerea de clienți dispuși să plătească pentru servicii sexuale. De asemenea, în perioada iulie 2021- februarie 2022, persoanele în cauză ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către 4 tinere. În urma perchezițiilor au fost ridicate 8 telefoane mobile, 2 țigarete cu canabis, un grinder, formulare de transfer monetar, dar și alte înscrisuri.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…