duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Pericol de explozie în Niculițel

Pericol de explozie în Niculițel

de Redacția Dotto

Un cartier întreg a fost în pericol azi-noapte în localitatea Niculițel din județul Tulcea. Asta după ce un bărbat a dat foc casei sale, în care se aflau mai multe butelii. Pompierii au fost alertați de vecinii bărbatului și au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Când au ajuns militarii, interiorul casei era deja cuprins de foc, la fel și acoperișul locuinței. Aceștia au scos rapid din imobil două butelii cu gaz și au reușit să stingă focul înainte ca acestea să ajungă și la casele vecine. Și paramedicii au intervenit în acest caz. Echipajele medicale de la SMURD au acordat asistență medicală unei femei de 68 de ani, care făcuse atac de panică, dar și bărbatului care a dat foc locuinței și s-a rănit la brațe.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult