Peste 1 milion de euro pentru curse de mașini

Peste 1 milion de euro pentru curse de mașini. În familia pilotului de raliuri Horațiu Savu toți membrii sunt pasionați de motorsport. Horațiu are la activ peste 20 de ani în cursele de raliuri, soția Laura a practicat 10 ani de karting, iar cei doi copii, Luca și Vlad sunt campioni la karting și concurează în etapele mondiale din Italia.

În prezent, Horațiu este organizatorul Raliului Clujului, iar Laura fondator a Women Rally. Pilotul a dezvăluit că pasiunea pentru mașini l-a costat până acum o avere, peste un milion de euro!

Nici Laura, soția lui Horațiu nu este străină de Motorsport.

De trei ani, Laura este fondator al Women Rally, proiect prin care își propune să încurajeze femeile în a avea mai multă încredere la volanul propriilor mașini. Ea și Horațiu sunt medici stomatologi și sunt împreună de peste 20 de ani. I-a unit iubirea pentru medicină și adrenalina.

Cum era de așteptat, cei doi băieți ai familiei au moștenit „microbul” și practică kartingul la nivel internațional. Vlad, cel mic, în vârstă de nouă ani a cerut să facă karting, după ce și-a văzut fratele mai mare practicând acest sport.

Pentru că sunt buni în acest sport, băieții merg foarte des în străinătate unde participă la etape mondiale. De altfel, viața lor se împarte între Cluj și Italia, acolo unde se și antrenează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Farul U16, vicecampioană națională

Farul Constanța este vicecampioană națională la juniori U-16! În finala contra formației U…