2.567 pacienţi au fost înregistraţi de vineri până astăzi la ora 08:00, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul SCJU Constanţa. Dintre acestia, 492 au fost internaţi. Cele mai multe urgenţe au fost înregistrate pe codul verde, pacienți cu funcţii vitale stabile, dar care necesită investigații și posibil internare. Pe codurile roşu, cu risc vital, şi galben, cu risc de agravare, au fost preluaţi 222 pacienţi, 32 pe codul roşu şi 190 pe codul galben. Din cei 2567 pacienti, 811 au fost copii, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

“Din punct de vedere al numărului de internări, în cele 5 zile de referinţă au fost spitalizaţi pentru investigaţii şi tratament de specialiate 492 pacienţi, fluxul de internări şi externări fiind unul continuu. Dintre secţiile cu cea mai mare adresabilitate în această perioadă menţionăm: Pediatria, Cardiologia, Neurologia, Obstetrică Ginecologie”, a mai menționat sursa citată.

Tot în ultimele 5 zile au fost internaţi 3 pacienţi scoși din valuri de salvamari. Din păcate, în pofida eforturilor depuse de către personalul medical, unul dintre aceștia a decedat. 

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…