miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Peste 70.000 de oameni în prima zi de festival

Peste 70.000 de oameni în prima zi de festival

de Redacția Dotto

A fost prima seară a festivalului  Neversea, iar plaja a fost asaltată de peste 70.000 de petrecăreți.  A cincea ediție a celui mai mare festival organizat pe plajă a început în forță cu artiști de top care au urcat pe cele 6 scene amenajate.

Au cântat ori au mixat la platane:  Alok, Grasul XXL Live, Partydul Kiss FM, Rareș X Adi Istrate X Erika Isac, Regard, Timmy Trumpet, Amuly, Azteca, FC DNB, IDK, Nane, Rava, Șatra B.E.N.Z, Alex Twin, Maya Mar, Paax, Pablo Fierro, Vizan, Andrew Maze, Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor, Clarker Jones, DJ Amilly, DJ Phenom, Funkorportion, Pixar Stelar, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, DJ Antena, Even Steven, Jiji Lazăr. 

Cel mai așteptat a fost rapperul american Lil Uzi Vert. Acesta și-a distrat fanii timp de o oră în care a făcut spectacol pe scena mare de la Neversea. Concertul rapperului a fost însoțit de un superb foc de artificii.

Cei peste 70.000 de festivalieri care iubesc muzica au cântat și dansat până în zori pe plaja Neversea.

De la festival nu au lipsit forțele de ordine. Acestea au fost însoțite de câini antrenați pentru situații speciale, în frunte cu Șuier, vedeta poliției antidrog, care se va pensiona anul acesta.

Maratonul concertelor continuă și azi până la răsărit.  Pe scenă vor urca, printre alții,  Spike, Lil Pump, Tujamo si Steve Aoki.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult